Over

Home / Over

“Vormgeven aan je omgeving door een actieve, stimulerende rol te vervullen bij het (opnieuw) positioneren van mensen, processen en organisaties.”
– Ton Beune, Eigenaar Anthebe AM

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies, zet Ton Beune – eigenaar van Anthebe AM – zich in voor een duurzame economische en maatschappelijke ontwikkeling in de regio Twente. Ton is vertrouwd met het presenteren en representeren van organisaties, communicatief sterk en vaardig in het stimuleren en enthousiasmeren van mensen. Want communiceren begint met luisteren. Ton heeft ruime ervaring met project- en procesmanagement bij bedrijfsleven, overheid en onderwijs en richt zich met name op bedrijven en organisaties die werken op het snijvlak van economie, arbeidsmarkt en energie, met oog voor ruimtelijke, maatschappelijke en/of daarmee samenhangende sociaal-culturele vraagstukken.


Visie op duurzaam ondernemen
Duurzaam ondernemen draait niet alleen om zaken die te maken hebben met duurzame energie of duurzaam materiaalgebruik. Duurzaam ondernemen doe je ook in een duurzame maatschappelijke context. Dat betekent aandacht voor inzetbaarheid van mensen, voor de kwaliteit van de fysieke bedrijfsomgeving en voor mobiliteit.